Запис Детальніше

Феномен стратегічного партнерства США і України: ретроспектива і сучасність

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Феномен стратегічного партнерства США і України: ретроспектива і сучасність
The phenomenon of strategic partnership of the USA and Ukraine: past and present
Феномен стратегического партнерства США и Украины: ретроспектива и современность
 
Creator Дудко, Ірина Дмитрівна
Dudko, Iryna
Дудко, Ирина Дмитриевна
 
Subject стратегічне партнерство
США
Україна
strategic partnership
USA
Ukraine
327 (73+477)
 
Description Подано аналіз ретроспективи стратегічного партнерства США і України як феномену міжнародних відносин від 1990-х рр до сучасності. Серед питань - визначення напрямів і потенціалу взаємодії країн в умовах агресії РФ проти України як тенденції, що формується з урахуванням низки внутрішньо- і зовнішньополітичних чинників, стратегічних орієнтирів та інтересів сторін.Подано аналіз ретроспективи стратегічного партнерства США і України як феномену міжнародних відносин від 1990-х рр до сучасності. Серед питань - визначення напрямів і потенціалу взаємодії країн в умовах агресії РФ проти України як тенденції, що формується з урахуванням низки внутрішньо- і зовнішньополітичних чинників, стратегічних орієнтирів та інтересів сторін.
The article deals with the analysis of retrospective of strategic partnership of the USA and Ukraine as phenomenon of international relations since 1990-s till nowadays. Among questions – determination of trends and potensial of coaction of both actors under agression of RF against Ukraine, which are formed in accordance with a number of internal and external political factors, strategic orientations and interests of states.
 
Publisher Державна установа «Інститут Всесвітньої історії Національної Академії Наук України»
 
Date 2019-04-18T12:28:31Z
2019-04-18T12:28:31Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Дудко І. Д. Феномен стратегічного партнерства США і України: ретроспектива і сучасність / І. Д. Дудко // Актуальні проблеми всесвітньої історії: стратегії партнерства і співробітництва в міжнародних відносинах : зб. наук. пр. / ДУ «Ін-т всесвіт. історії НАН України» ; редкол.: С. В. Толстов (заг. ред.) [та ін.]. – Київ : ДУ «Інститут всесвітньої історії НАН України», 2015. – С. 57–67.
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/28890
 
Language uk