Запис Детальніше

Методичні вказівки для лабораторних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни "Основи створення графічних додатків"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки для лабораторних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни "Основи створення графічних додатків"
 
Creator Дашкевич, Андрій Олександрович
Воронцова, Дар'я Володимирівна
 
Subject графічні додатки
графічний інтерфейс користувача
фреймворк Qt
тривимірні графічні додатки
стандарт OpenGL
спрайтова анімація
шейдерні ефекти
QGraphicsScene
QImage
Qt Quick
QML-додатки
 
Description Методичні вказівки для лабораторних занять містять теоретичний і практичний матеріал, який складає основу програмування засобами фреймворку Qt. В методичних вказівках розглядаються такі питання, як методи створення додатків з графічним інтерфейсом користувача з допомогою фреймворку Qt, а також тривимірних графічних додатків за стандартом OpenGL. В запропонованих методичних вказівках наведені структурні схеми побудови графічних додатків на основі фреймворку Qt і тривимірних графічних додатків засобами стандарту OpenGL. Пропонуються лістинг деяких програм, що допомагає сприйняттю та засвоєнню основних положень теоретичного матеріалу. Методичні вказівки містять опис 8 лабораторних занять
 
Date 2019-04-17T09:09:24Z
2019-04-17T09:09:24Z
2018
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки для лабораторних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни "Основи створення графічних додатків" [Електронний ресурс] : для студ. спец. 122 Комп'ютерні науки / уклад. А. О. Дашкевич, Д. В. Воронцова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2018. – 12 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40744.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40744
 
Language uk
 
Format application/pdf