Запис Детальніше

Оцінка інтенсивності конкуренції у виноробній промисловості України

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка інтенсивності конкуренції у виноробній промисловості України
The estimation of the competiton intensity in the winemaking industry of the Ukraine
 
Creator Зайцева, Н.О.
 
Description У статті розроблено шкалу оцінки інтенсивності конкуренції у виноробній
промисловості України за інтегральним коефіцієнтом. Теоретичний матеріал
підкріплено аналізом стану конкуренції між двадцятьма підприємствами
виноробства Півдня України, виділено причини наявного рівня інтенсивності
конкуренції.
The scale of intensity of competition in winemaking industry of Ukraine based upon integral
factor is developed. Theoretical material is corroborated with the analysis of the state of
competition between twenty winemaking enterprises of the south of the Ukraine, the causes of
the current competition intensity level are emphasized.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2012-05-18T13:06:20Z
2012-05-18T13:06:20Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Зайцева, Н.О. Оцінка інтенсивності конкуренції у виноробній промисловості України [Текст] / Н.О. Зайцева // Вісник Сумського державного університету. Серія Економіка. — 2011. — №4. — С. 140-146.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/25432
 
Language uk