Запис Детальніше

РИСОВЕ БОРОШНО В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title РИСОВЕ БОРОШНО В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА
 
Creator Полока, Анастасія Олександрівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
 
Subject рисове борошно
бісквітне печиво
 
Description The article describes the technology of the biscuits «Madeleine», the possibility of using rice flour in the technology of cookies is shown. The quality indicators of input raw materials are investigated. The research results of the amount of rice flour on the quality of dough and finished products are given.
 
Publisher ПУЕТ, Полтава
 
Date 2019-04-24T15:06:37Z
2019-04-24T15:06:37Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Збірник наукових статей магістрів. Факультет товаро-знавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових техно-логій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – Ч. 2. – 320 с.
978-966-184-326-3
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7025
 
Language ua