РИСОВЕ БОРОШНО В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
РИСОВЕ БОРОШНО В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА
|
|
Creator |
Полока, Анастасія Олександрівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна |
|
Subject |
рисове борошно
бісквітне печиво |
|
Description |
The article describes the technology of the biscuits «Madeleine», the possibility of using rice flour in the technology of cookies is shown. The quality indicators of input raw materials are investigated. The research results of the amount of rice flour on the quality of dough and finished products are given.
|
|
Publisher |
ПУЕТ, Полтава
|
|
Date |
2019-04-24T15:06:37Z
2019-04-24T15:06:37Z 2018 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Збірник наукових статей магістрів. Факультет товаро-знавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових техно-логій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – Ч. 2. – 320 с.
978-966-184-326-3 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7025 |
|
Language |
ua
|
|