ІТАЛІЙСЬКЕ ПЕЧИВО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ІТАЛІЙСЬКЕ ПЕЧИВО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
|
|
Creator |
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Кудрик, Андрій Макушева, Оксана |
|
Subject |
Печиво
рисове борошно біскотті кантуччі |
|
Publisher |
ПУЕТ
|
|
Date |
2019-04-24T15:16:20Z
2019-04-24T15:16:20Z 2018-09-03 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – Ч. 1. – 297 с.
978-966-184-326-3 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7026 |
|
Language |
ua
|
|