Запис Детальніше

УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КРАФФІНІВ ЗА РАХУНОК ДОДАВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КРАФФІНІВ ЗА РАХУНОК ДОДАВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
 
Creator Шелудько, Вікторія Миколаївна
Головчук, Марина Юріївна
 
Subject Краффіни
пюре з обліпихи
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2019-04-24T15:21:28Z
2019-04-24T15:21:28Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – Ч. 1. – 297 с.
978-966-184-326-3
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7027
 
Language ua