Запис Детальніше

Робоча програма з навчальної дисципліни „Методика викладання іноземної мови в школіˮ

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25987/
 
Title Робоча програма з навчальної дисципліни „Методика викладання іноземної мови в школіˮ
Рабочая программа по дисциплине "Методика преподавания иностранного языка в школеˮ
 
Creator Харченко, Тетяна Гадульзянівна
 
Subject Робочі програми навчальних дисциплін
 
Description Інтегральна дисципліна „Методика навчання в середній школіˮ складається з двох складових: „Методика викладання літературознавчих дисциплін у школіˮ і „Методика викладання іноземної мови в школіˮ. Робоча програма з навчальної дисципліни „Методика викладання іноземної мови в школіˮ є нормативним документом Київського університету імені Бориса Грінченка, який розроблено кафедрою романської філології та порівняльно-типологічного мовознавства для студентів за напрямом підготовки “Філологія. Мова та література (іспанська)”, “Філологія. Мова та література (французька)”, “Філологія. Мова та література (італійська)” відповідно до навчального плану денної форми навчання.
Програма визначає обсяги знань, які повинні опанувати студенти відповідно до вимог освітньої програми, алгоритм вивчення навчального матеріалу дисципліни „Методика викладання іноземної мови в школіˮ, необхідне методичне забезпечення, складові та технологію оцінювання навчальних досягнень студентів.
Интегральная дисциплина "Методика обучения в средней школиˮ состоит из двух составляющих:" Методика преподавания литературоведческих дисциплин в школиˮ и "Методика преподавания иностранного языка в школиˮ. Рабочая программа по дисциплине "Методика преподавания иностранного языка в школиˮ является нормативным документом Киевского университета имени Бориса Гринченко,разработанный кафедрой романской филологии и сравнительно-типологического языкознания для студентов по направлению подготовки "Филология. Язык и литература (испанский) "," Филология. Язык и литература (французский) "," Филология. Язык и литература (итальянский) "в соответствии с учебным планом дневной формы обучения.
Программа определяет объемы знаний, которые должны овладеть студенты в соответствии с требованиями образовательной программы, алгоритм изучения учебного материала дисциплины "Методика преподавания иностранного языка в школиˮ, необходимое методическое обеспечение, составляющие и технологии оценивания учебных достижений студентов.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2018-12
 
Type Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language ru
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25987/3/T_Kharchenko_RPMVIM_3_IF.pdf
Харченко, Тетяна Гадульзянівна (2018) Робоча програма з навчальної дисципліни „Методика викладання іноземної мови в школіˮ [Навчально-методичні матеріали]