Запис Детальніше

Electronic Sumy State Pedagogical University named after A. S. Makarenko Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Навчально-методичний комплекс з дисципліни теорія і методика фізичного виховання
 
Names Прокопова, Людмила Іванівна
Рrokopova, Lyudmyla Ivanivna
Лоза, Тетяна Олександрівна
Loza, Tetiana Oleksandrivna
Гвоздецька, Світлана Володимирівна
Gvozdeckaya, Svitlana Volodymyrivna
Date Issued 2019 (iso8601)
Abstract Програма має наскрізний характер і дає повну уяву про систему підготовки висококваліфікованого, конкурентоспроможного фахівця для закладів загальної середньої освіти та спортивних організацій з різним контингентом населення. Посібник передбачає планове, поетапне засвоєння студентами практичних та професійних знань, які передбачають системність і структурування навчально-виховного процесу і базуються на індивідуалізації та диференціації навчання, забезпечують стимулюючу і розвивальну функції отриманих знань, їх самостійність і мобільність у процесі особистісно-орієнтовного навчання.
Для кожного етапу навчання програма дає рекомендації щодо оформлення документів учителя фізичної культури.
Навчально-методичний посібник – це навчально-методичний комплекс, який розрахований на студентів, магістрів, вчителів фізичної культури, викладачів закладів вищої освіти.
Genre Manual
Topic Навчально-методичний комплекс
Identifier Прокопова, Л. І. Навчально-методичний комплекс з дисципліни «Теорія і методика фізичного виховання» [Текст] : [навчально-методичний посібник] для студентів спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) / Л. І. Прокопова, Т. О. Лоза, С. В. Гвоздецька. – Суми : [СумДПУ імені А. С. Макаренка], 2019. – 260 с.