Запис Детальніше

Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктах

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктах
 
Creator Анан'єва, Валерія Вікторівна
Кричковська, Лідія Василівна
 
Subject олієжирова продукція
олійно-жирова продукція
концентрат виноградних вичавок
низькококалорійні соуси
 
Date 2019-04-22T10:44:14Z
2019-04-22T10:44:14Z
2016
 
Type Thesis
 
Identifier Анан'єва В. В. Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктах / В. В. Анан'єва, Л. В. Кричковська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 241.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40816
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"