Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктах
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктах
|
|
Creator |
Анан'єва, Валерія Вікторівна
Кричковська, Лідія Василівна |
|
Subject |
олієжирова продукція
олійно-жирова продукція концентрат виноградних вичавок низькококалорійні соуси |
|
Date |
2019-04-22T10:44:14Z
2019-04-22T10:44:14Z 2016 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Анан'єва В. В. Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктах / В. В. Анан'єва, Л. В. Кричковська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 241.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40816 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|