Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder
Исследование реологических свойств майонезного соуса с порошком кожуры винограда |
|
Creator |
Ananieva, Valeriya
Varankina, Oleksandra Bielykh, Iryna Samoilenko, Serhii Zviahintseva, Oksana |
|
Subject |
порошок шкірки винограду
комплексний загусник стійкість емульсії ефективна в'язкість |
|
Description |
Визначено залежності реологічних показників якості майонезного соусу з порошком шкірки винограду від концентрації комплексного загусника некрохмальної природи. Встановлено оптимальні діапазони значень концентрації комплексного загусника, що дозволяє отримати емульсійний продукт із значеннями стійкості емульсії відповідно до вимог нормативної документації. Розроблено рецептуру майонезного соусу з порошком шкірки винограду та комплексним загусником некрохмальної природи.
|
|
Date |
2019-04-22T07:24:46Z
2019-04-22T07:24:46Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder / V. Ananieva [et al.] // Технологический аудит и резервы производства = Technology audit and production reserves. – 2017. – № 2/3 (34). – С. 13-17.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40799 10.15587/2312-8372.2017.97798 |
|
Language |
en
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Полтавская государственная аграрная академия
|
|