Запис Детальніше

Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder
Исследование реологических свойств майонезного соуса с порошком кожуры винограда
 
Creator Ananieva, Valeriya
Varankina, Oleksandra
Bielykh, Iryna
Samoilenko, Serhii
Zviahintseva, Oksana
 
Subject порошок шкірки винограду
комплексний загусник
стійкість емульсії
ефективна в'язкість
 
Description Визначено залежності реологічних показників якості майонезного соусу з порошком шкірки винограду від концентрації комплексного загусника некрохмальної природи. Встановлено оптимальні діапазони значень концентрації комплексного загусника, що дозволяє отримати емульсійний продукт із значеннями стійкості емульсії відповідно до вимог нормативної документації. Розроблено рецептуру майонезного соусу з порошком шкірки винограду та комплексним загусником некрохмальної природи.
 
Date 2019-04-22T07:24:46Z
2019-04-22T07:24:46Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Research of rheological properties of mayonnaise sauce with grape skin powder / V. Ananieva [et al.] // Технологический аудит и резервы производства = Technology audit and production reserves. – 2017. – № 2/3 (34). – С. 13-17.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40799
10.15587/2312-8372.2017.97798
 
Language en
 
Format application/pdf
 
Publisher Полтавская государственная аграрная академия