Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу
|
|
Creator |
Анан'єва, Валерія Вікторівна
Бєлінська, Анна Павлівна Кричковська, Лідія Василівна Петров, Сергій Олександрович Петрова, Ірина Анатоліївна |
|
Subject |
порошок шкірки винограду
технологічні властивості майонезний соус концентрація кислоти температура |
|
Description |
Досліджено технологічні властивості порошку шкірки винограду, що пропонується як компонент майонезного соусу оздоровчого призначення. Визначені залежності технологічних показників суспензії порошку шкірки винограду від концентрації кислоти та температурних режимів попередньої обробки. Встановлено оптимальні діапазони значень концентрації кислоти та температури для технологічних показників суспензії досліджуваного порошку, а саме вологоутримуючої здатності, ефективної в'язкості та поверхневого натягу.
|
|
Date |
2019-04-22T07:11:17Z
2019-04-22T07:11:17Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу / В. В. Анан'єва [та ін.] // Технологический аудит и резервы производства = Technology audit and production reserves. – 2016. – № 6/3 (32). – С. 36-41.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40798 10.15587/2312-8372.2016.86540 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Полтавская государственная аграрная академия
|
|