Запис Детальніше

Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу
 
Creator Анан'єва, Валерія Вікторівна
Бєлінська, Анна Павлівна
Кричковська, Лідія Василівна
Петров, Сергій Олександрович
Петрова, Ірина Анатоліївна
 
Subject порошок шкірки винограду
технологічні властивості
майонезний соус
концентрація кислоти
температура
 
Description Досліджено технологічні властивості порошку шкірки винограду, що пропонується як компонент майонезного соусу оздоровчого призначення. Визначені залежності технологічних показників суспензії порошку шкірки винограду від концентрації кислоти та температурних режимів попередньої обробки. Встановлено оптимальні діапазони значень концентрації кислоти та температури для технологічних показників суспензії досліджуваного порошку, а саме вологоутримуючої здатності, ефективної в'язкості та поверхневого натягу.
 
Date 2019-04-22T07:11:17Z
2019-04-22T07:11:17Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу / В. В. Анан'єва [та ін.] // Технологический аудит и резервы производства = Technology audit and production reserves. – 2016. – № 6/3 (32). – С. 36-41.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40798
10.15587/2312-8372.2016.86540
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Полтавская государственная аграрная академия