Запис Детальніше

Купажована олія як основа для низькокалорійних соусів

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Купажована олія як основа для низькокалорійних соусів
 
Creator Кричковська, Лідія Василівна
Бєлінська, Анна Павлівна
Анан'єва, Валерія Вікторівна
Кузьміних, В. Є.
 
Subject майонез
олійно-жирова продукція
низькококалорійні соуси
купажована олія
 
Date 2019-04-22T10:35:55Z
2019-04-22T10:35:55Z
2015
 
Type Thesis
 
Identifier Купажована олія як основа для низькокалорійних соусів / Л. В. Кричковська [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2015) : наук. вид. : тези доп. 23-ї міжнар. наук.-практ. конф., [20-22 травня 2015 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 248.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40815
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"