Купажована олія як основа для низькокалорійних соусів
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Купажована олія як основа для низькокалорійних соусів
|
|
Creator |
Кричковська, Лідія Василівна
Бєлінська, Анна Павлівна Анан'єва, Валерія Вікторівна Кузьміних, В. Є. |
|
Subject |
майонез
олійно-жирова продукція низькококалорійні соуси купажована олія |
|
Date |
2019-04-22T10:35:55Z
2019-04-22T10:35:55Z 2015 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Купажована олія як основа для низькокалорійних соусів / Л. В. Кричковська [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2015) : наук. вид. : тези доп. 23-ї міжнар. наук.-практ. конф., [20-22 травня 2015 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 248.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40815 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|