Use of preservatives from vegetable raw materials by production of fat-containing products
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Use of preservatives from vegetable raw materials by production of fat-containing products
|
|
Creator |
Kusch, Maria
Ananieva, Valeriya |
|
Date |
2019-04-22T07:35:43Z
2019-04-22T07:35:43Z 2018 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Use of preservatives from vegetable raw materials by production of fat-containing products / M. Kusch, V. Ananieva // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 26-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2018, [16-18 травня 2018 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 255.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40800 |
|
Language |
en
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|