Запис Детальніше

Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення
 
Creator Анан'єва, Валерія Вікторівна
Кричковська, Лідія Василівна
Варанкіна, Олександра Олександрівна
Бєлінська, Анна Павлівна
Якушко, Вікторія Сергіївна
 
Subject харчові добавки
біологічна цінність
низькокалорійний соус
яблучна кислота
комплексний підкислювач
 
Description Досліджено склад комплексного підкислювача у рецептурі низькокалорійного соусу. Визначена залежність смакових якостей продукту від концентрації складових комплексного підкислювача. Встановлено концентрації кислот в складі підкислювала (оцтова — 0,2–0,4 %, яблучна — 1,0 %, цитринова — 2,0 %), що забезпечують оптимальні показники смакових якостей продукту. Визначено, що зміни рН продукту та концентрація оцтової кислоти обернено пропорційні.
 
Date 2019-04-22T07:00:15Z
2019-04-22T07:00:15Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення / В. В. Анан'єва [та ін.] // Технологический аудит и резервы производства = Technology audit and production reserves. – 2016. – № 5/3 (31). – С. 53-58.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40797
10.15587/2312-8372.2016.80474
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Полтавская государственная аграрная академия