Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення
|
|
Creator |
Анан'єва, Валерія Вікторівна
Кричковська, Лідія Василівна Варанкіна, Олександра Олександрівна Бєлінська, Анна Павлівна Якушко, Вікторія Сергіївна |
|
Subject |
харчові добавки
біологічна цінність низькокалорійний соус яблучна кислота комплексний підкислювач |
|
Description |
Досліджено склад комплексного підкислювача у рецептурі низькокалорійного соусу. Визначена залежність смакових якостей продукту від концентрації складових комплексного підкислювача. Встановлено концентрації кислот в складі підкислювала (оцтова — 0,2–0,4 %, яблучна — 1,0 %, цитринова — 2,0 %), що забезпечують оптимальні показники смакових якостей продукту. Визначено, що зміни рН продукту та концентрація оцтової кислоти обернено пропорційні.
|
|
Date |
2019-04-22T07:00:15Z
2019-04-22T07:00:15Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення / В. В. Анан'єва [та ін.] // Технологический аудит и резервы производства = Technology audit and production reserves. – 2016. – № 5/3 (31). – С. 53-58.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40797 10.15587/2312-8372.2016.80474 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Полтавская государственная аграрная академия
|
|