Запис Детальніше

Діагностика стану електропривода гомогенізатора Tetra Alex з передачою даних по GSM модему

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Діагностика стану електропривода гомогенізатора Tetra Alex з передачою даних по GSM модему
 
Creator Паланюк, О. В.
 
Contributor Бабій, С. М.
 
Subject електропривод
гомогенізатор
передача даних
GSM модем
двигун асинхронний
діагностування
141
 
Description Керівник: канд. техн. наук, доц. Бабій С. М.
В результаті виконання магістерської кваліфікаційої роботи роботи було розроблено систему діагностування електропривода гомогенізатора.
В результаті розробки системи діагостування, охарактеризовано яким чином можливо здійснювати діагностування елктропривода, які особливості має електропривод як об’єкт діагностування, також проаналізовано найпоширеніші методи діагностування електричного двигуна.
Було здійснено повний аналіз роботи електропривода гомогенізатора, охарактеризовно принцип роботи, особливості, розглянуто типові системи керуваня електропривода.
В ході роботи було проведено аналіз, за якими критеріями обирається потужність двигуна і було здійснено розрахунок потужності двигуна для установки даного типу з урахуванням початкових даних.
Проведено моделювання розрахованої системи. Проведено розобку SCADA системи моніторингу результаатів діаностування з пердачою даних по GSM каналу
 
Date 2019-04-26T07:49:16Z
2019-04-26T07:49:16Z
2018
 
Type Presentation
 
Identifier Діагностика стану електропривода гомогенізатора Tetra Alex з передачою даних по GSM модему [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. О. В. Паланюк ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет електроенергетики та електромеханіки ; Кафедра електромеханічних систем автоматизації в промисловості і на транспорті. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,27 Мбайт). - Вінниця, 2018. - Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/24495
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ