Запис Детальніше

Лінгвістичний статус квантитативних одиниць: парадигматична та синтагматична представленість

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Лінгвістичний статус квантитативних одиниць: парадигматична та синтагматична представленість
 
Creator Медвідь, Олена Миколаївна
Медведь, Елена Николаевна
Medvid, Olena Mykolaivna
 
Subject англійська мова
английский язык
english
 
Description Навчальний посібник підготовлений відповідно до типової програми, містить вправи, контрольні завдання, перелік перспективних тем дослідження, список рекомендованої літератури для подальшого вивчення.
Матеріали посібника мають надійну методологічну базу і призначені для широкого кола користувачів, які прагнуть удосконалити свої знання англійської мови та перекладацькі вміння, насамперед для науковців-філологів, а також для викладачів англійської мови і перекладу, магістрантів та аспірантів, які поглиблено вивчають різні лінгвістичні парадигми.
Підготовка навчального посібника «Лінгвістичний статус квантитативних одиниць: парадигматична та синтагматична представленість» зумовлена переходом викладання на кредитно-модульну систему та створення сучасних посібників для студентів філологічних відділень вищих навчальних закладів України. Це видання має на меті заповнити лакуни у навчальній літературі щодо вивчення квантитативних одиниць англійської мови.
 
Publisher Вид-во СумДУ
 
Date 2012-08-23T07:24:33Z
2012-08-23T07:24:33Z
2012
 
Type Schoolbook
 
Identifier Медвідь, О.М. Лінгвістичний статус квантитативних одиниць: парадигматична та синтагматична представленість [Текст]: навч. посіб. / О.М. Медвідь. - Суми: СумДУ, 2012. - 197 с. + Гриф МОН.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/27767
 
Language uk