Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Івент-технології» (для студентів 3, 5 курсів заочної форми навчання спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Івент-технології» (для студентів 3, 5 курсів заочної форми навчання спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа).
|
|
Creator |
Радіонова, О. М.
|
|
Subject |
241 Гостинично ресторанное дело
|
|
Date |
2019
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/52630/1/2018%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20389%D0%9C%20.pdf
Радіонова, О. М. (2019) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Івент-технології» (для студентів 3, 5 курсів заочної форми навчання спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/52630/
|
|