Запис Детальніше

Розвиток електричної мережі Кам’янець-Подільського району з урахуванням встановлення вимірювальних трансформаторів з елегазовою ізоляцією

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток електричної мережі Кам’янець-Подільського району з урахуванням встановлення вимірювальних трансформаторів з елегазовою ізоляцією
 
Creator Щербатий, В. В.
 
Contributor Казьмірук, О. І.
 
Subject електрична мережа
трансформатор
ізоляція елегазова
підстанція
повітряна лінія
відкритий розподільний пристрій
8.05070102
 
Description Керівник: канд. техн. наук, ст. викл. Казьмірук О. І.
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена особливостям розвитку фрагменту електричних мереж з врахуванням встановлення вимірювальних трансформаторів з елегазовою ізоляцією.
В даній роботі проведено моделювання фрагменту електричних мереж. За допомогою методів оптимізації був вибраний найбільш рентабельний варіант, який включав в себе:
- часткову реконструкцію існуючих електричних мереж;
- мінімальні затрати на будівництво;
- мінімальні витрати електричної енергії;
- короткий термін окупності.
Проведений з урахуванням встановлення вимірювальних трансформаторів з елегазовою ізолюцією огляд елементів електричної мережі.
 
Date 2019-05-06T09:19:19Z
2019-05-06T09:19:19Z
2018
 
Type Presentation
 
Identifier Розвиток електричної мережі Кам’янець-Подільського району з урахуванням встановлення вимірювальних трансформаторів з елегазовою ізоляцією [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. В. В. Щербатий ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет електроенергетики та електромеханіки ; Кафедра електричних станцій та систем. - Електронні текстові дані (1 файл: 786 Кбайт). - Вінниця, 2018. - Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/24551
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ