Запис Детальніше

Симетрування неповнофазних режимів в розподільних електричних мережах

Репозитарій Вінницького Національного Технічного Університету

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Симетрування неповнофазних режимів в розподільних електричних мережах
 
Creator Заєць, Н. В.
 
Contributor Леонтьєв, В. О.
 
Subject режим неповнофазний
розподільна електрична мережа
симетрування
несиметрія напруг
симетрувальний пристрій
8.05070102
 
Description Керівник: канд. техн. наук, проф. Леонтьєв В. О.
В роботі показано, що найбільш ефективним шляхом підвищення надійності електропостачання споживачів і поліпшення якості електроенергії при неповнофазних режимах ЛЕП є розробка, дослідження і впровадження централізованих схем симетрування, що забезпечують тривалу роботу мережі в неповнофазному режимі.
Для ефективного симетрування неповнофазних режимів доцільне використання запропонованої ССНР з реактором і конденсатором в тракті нульової послідовностірозробленої на кафедрі ЕСС ВНТУ.
Розроблені методи дозволяють проводити розрахунки і аналіз режимів роботи ССНР.
Аналіз ССНР у різних режимах навантаження, а також експериментальні дослідження показали, що вона забезпечує симетричний режим приймальних підстанцій без обмеження споживачів.
В магістерській дипломній роботі розглянуті питання розрахунку техніко-економічних показників ССНР.
В работе показано, что наиболее эффективным путем повышение надежности электроснабжения потребителей и повышение качества электроэнергии при неполнофазных режимах ЛЕП есть разработка, исследование и применение централизованных схем симметрирования которые обеспечивают длительную работу сети при неполнофазном режиме.
Для эффективного симметрування неполнофазных режимов целесообразно использование предложенной ССНР з реактором и конденсатором в тракте нульовой последовательности розработанной на кафедре ЭСС ВНТУ.
Розроботанные методы позволяют проводить рассчеты и анализ режимов роботы ССНР.
Анализ ССНР у разных режимах нагрузки, а также экспериментальные исследования показали, что ССНР забезпечивает симметричный режим работы без ограничение потребителей.
В магистерской дипломной роботе рассмотрены вопросы расчета технико-экономических показателей ССНР.
 
Date 2019-05-06T06:51:58Z
2019-05-06T06:51:58Z
2018
 
Type Presentation
 
Identifier Симетрування неповнофазних режимів в розподільних електричних мережах [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. Н. В. Заєць ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет електроенергетики та електромеханіки ; Кафедра електричних станцій та систем. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,27 Мбайт). - Вінниця, 2018. - Назва з екрана.
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/24542
 
Language uk_UA
 
Format application/pdf
 
Publisher ВНТУ