Запис Детальніше

Интеграция тепловых процессов в отделении пастеризации яблочного сока

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Интеграция тепловых процессов в отделении пастеризации яблочного сока
Integration of thermal processes in compartment of pasteurization of the apple juice
 
Creator Горбунов, Константин Александрович
Быканов, Сергей Николаевич
Пугановский, Олег Валентинович
Гарев, Андрей Олегович
Горбунова, Ольга Владимировна
Сивцов, М. Р.
 
Subject холодильная машина
хладоагент
пинч-анализ
энергосбережение
 
Description У статті розглянуті питання інтеграції існуючої та розробка нової енергоефективної технологічної схеми холодильної машини при пастеризації яблучного соку. Отримано значення техніко-економічних показників. Результати дослідження говорять про те, що впровадження пінч-інтеграції технологічної схеми, що використовує холодильну машину з додатковим охолоджувачем, є економічно доцільним.
The article deals with the issues of the existing integration and the development of a new energy-efficient technological scheme of a refrigerating machine during pasteurization of apple juice. The values of technical and economic indicators are obtained. The research results suggest that the introduction of pinch-integration of the technological scheme using a refrigeration machine with an additional cooler is economically feasible.
 
Date 2019-05-10T10:55:48Z
2019-05-10T10:55:48Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Интеграция тепловых процессов в отделении пастеризации яблочного сока / К. А. Горбунов [и др.] // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2018. – № 2. – С. 43-49.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41039
 
Language ru
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"