Удосконалення асортиментної політики у підприємстві ресторанного господарства
DSpace at ONEU
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Удосконалення асортиментної політики у підприємстві ресторанного господарства
Improvement of assortment policy in restaurant restaurant business |
|
| Creator |
Якушева, В.О.
|
|
| Subject |
ресторанне господарство
restaurant economy |
|
| Description |
Мета роботи - вивчення поняття асортименту і визначення факторів, що впливають на його формування.
The purpose of the work is to study the concept of assortment and to determine the factors that influence its formation. |
|
| Date |
2019-05-15T21:50:19Z
2019-05-15T21:50:19Z 2019 |
|
| Type |
Other
|
|
| Identifier |
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9373
|
|
| Language |
uk
|
|