Запис Детальніше

Активні речовини рослинного та синтетичного походження та методи їх розпізнавання (основні види наркотиків і методи їх розпізнавання)

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Активні речовини рослинного та синтетичного походження та методи їх розпізнавання (основні види наркотиків і методи їх розпізнавання)
 
Creator Кричковська, Лідія Василівна
Петрова, Ірина Анатоліївна
Петров, Сергій Олександрович
 
Subject наркотики
наркотичні засоби
синтетичні препарати
фармацевтичні препарати
психотропні речовини
прекурсори
опіати
ситетичні опіати
продукти канабісу
марихуана
хімічний склад наркотичних засобів
стимулятори
препарати стимулюючої дії
обіг наркотичних засобів
 
Description Ситуація, яка склалась в Україні з розповсюдженням наркотиків, далі все ускладнюється. Разом з традиційними рослинними наркотичними засобами все частіше вживаються синтетичні і фармацевтичні препарати, які раніше були нетрадиційними для нашої країни. Це викликано посиленням незаконного обігу на "чорному ринку" цілої низки фармацевтичних препаратів. Даний посібник розроблено з метою ознайомлення читача з основними наркотичними засобами, їх характерними ознаками, властивостями, впливом на організм людини та методами дослідження при проведенні експертних досліджень. Посібник призначений для науковців, експертів, правоохоронців, курсантів та студентів вищих навчальних закладів, що займаються питаннями боротьби із поширенням наркоманії.
 
Date 2019-05-15T13:29:42Z
2019-05-15T13:29:42Z
2014
 
Type Book chapter
 
Identifier Кричковська Л. В. Активні речовини рослинного та синтетичного походження та методи їх розпізнавання (основні види наркотиків і методи їх розпізнавання) : наук.-практ. посібник / Л. В. Кричковська, І. А. Петрова, С. О. Петров ; Харків. нац. ун-т внутрішніх справ. – Харків : ХНУВС, 2014. – 232 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41145
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Харківський національний університет внутрішніх справ