Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних занять та розрахункової роботи з дисципліни "Системи технологій та промислова екологія"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних занять та розрахункової роботи з дисципліни "Системи технологій та промислова екологія"
 
Creator Самойленко, Наталія Миколаївна
Горбунова, Ольга Володимирівна
Аверченко, Валентина Іллівна
 
Subject промислова екологія
системи технологій
забруднюючі речовини
спалювання палива
шкідливі речовини
викиди
 
Description Практичні заняття та розрахункова робота з курсу "Системи технологій та промислова екологія" передбачають розгляд студентами найбільш важливих типів технологій, що у структурі народного господарства України мають значну питому вагу та здійснюють вагомий вплив на довкілля. При цьому кінцевою метою практикуму є формування у студентів умінь по практичному застосуванню знань щодо визначення технологічних процесів як джерела забруднення довкілля та об'єкта ресурсоспоживання, а також їх аналіз з точки зору екологічності та ефективного використання природних ресурсів.
 
Date 2019-05-14T10:49:18Z
2019-05-14T10:49:18Z
2017
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до практичних занять та розрахункової роботи з дисципліни "Системи технологій та промислова екологія" : для студ. усіх форм навчання спец. 101 "Екологія" / уклад.: Н. М. Самойленко, О. В. Горбунова, В. І. Аверченко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – 27 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41091
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"