Запис Детальніше

Загальні методи визначення якості та безпеки споживчих товарів

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Загальні методи визначення якості та безпеки споживчих товарів
 
Creator Петрова, Ірина Анатоліївна
Петров, Сергій Олександрович
Кричковська, Лідія Василівна
Дубоносов, Володимир Леонідович
 
Subject споживчі товари
оцінка якості товарів
оцінка безпеки товарів
якість товарів
продовольчі товари
непродовольчі товари
товарообіг
контроль якості товарів
екологічна безпека
екологія харчових продуктів
 
Description У навчально-практичному посібнику детально проаналізовані методологічні особливості експертного дослідження якості та безпеки споживчих товарів, наведені загальні підходи щодо характеристики ознак ідентифікації та виявлення фальсифікації. Наведена розгорнута характеристика загальних аспектів оцінки якості продовольчих і непродовольчих товарів, визначення екологічної безпеки виробництва продукції та факторів, які впливають на якість товарів у процесі товарообігу. Навчально-практичний посібник призначений для також курсантів та студентів, які опановують методи експертного дослідження якості та безпеки товарів, для працівників практичних підрозділів Національної поліції, митної та податкової служби, науковців випробувальних лабораторій та експертів.
 
Date 2019-05-14T10:09:36Z
2019-05-14T10:09:36Z
2017
 
Type Book
 
Identifier Загальні методи визначення якості та безпеки споживчих товарів : навч.-практ. посібник / І. А. Петрова [та ін.] ; Харків. нац. ун-т внутрішніх справ, Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Крамаренко Ю. М., 2017. – 232 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41089
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Харківський національний університет внутрішніх справ
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"