Загальні методи визначення якості та безпеки споживчих товарів
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Загальні методи визначення якості та безпеки споживчих товарів
|
|
Creator |
Петрова, Ірина Анатоліївна
Петров, Сергій Олександрович Кричковська, Лідія Василівна Дубоносов, Володимир Леонідович |
|
Subject |
споживчі товари
оцінка якості товарів оцінка безпеки товарів якість товарів продовольчі товари непродовольчі товари товарообіг контроль якості товарів екологічна безпека екологія харчових продуктів |
|
Description |
У навчально-практичному посібнику детально проаналізовані методологічні особливості експертного дослідження якості та безпеки споживчих товарів, наведені загальні підходи щодо характеристики ознак ідентифікації та виявлення фальсифікації. Наведена розгорнута характеристика загальних аспектів оцінки якості продовольчих і непродовольчих товарів, визначення екологічної безпеки виробництва продукції та факторів, які впливають на якість товарів у процесі товарообігу. Навчально-практичний посібник призначений для також курсантів та студентів, які опановують методи експертного дослідження якості та безпеки товарів, для працівників практичних підрозділів Національної поліції, митної та податкової служби, науковців випробувальних лабораторій та експертів.
|
|
Date |
2019-05-14T10:09:36Z
2019-05-14T10:09:36Z 2017 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Загальні методи визначення якості та безпеки споживчих товарів : навч.-практ. посібник / І. А. Петрова [та ін.] ; Харків. нац. ун-т внутрішніх справ, Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Крамаренко Ю. М., 2017. – 232 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41089 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Харківський національний університет внутрішніх справ
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" |
|