Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу "Основи біохімії харчових і косметичних виробництв"
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу "Основи біохімії харчових і косметичних виробництв"
|
|
Creator |
Анан'єва, Валерія Вікторівна
Бєлінська, Анна Павлівна Овсяннікова, Тетяна Олександрівна Петров, Сергій Олександрович Жирнова, Світлана Вікторівна |
|
Subject |
біохімія
біологічні молекули біохімічні реакції макромолекули ферменти білки амінокислоти біуретова реакція ксантопротеїнова реакція реакція Фоля нінгідринова реакція реакції осадження білків метод виділення казеїну желатин ферментативний гідроліз крохмалю α-амілаза каталаза нуклеїнові кислоти гідроліз нуклеопротеїдів вуглеводи фруктоза ліпіди кислотне число йодне число вітаміни |
|
Description |
У методичних вказівках описані лабораторні роботи, призначені для студентів спеціалізації 161.10 "Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів", і дозволяють отримати уявлення про структуру та властивості біологічних молекул і макромолекул, в тому числі ферментів, про основні біологічні процеси, структури та стабільності мембран, особливості перебігу біохімічних реакцій. Завданнями методичних вказівок є вивчення важливих біологічних процесів, властивостей біологічних структур, принципів якісного та кількісного аналізу біомолекул, подолання розриву між теоретичними знаннями і практичним творчим використанням сучасних фізико-хімічних методів.
|
|
Date |
2019-05-14T11:03:57Z
2019-05-14T11:03:57Z 2018 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу "Основи біохімії харчових і косметичних виробництв" : для студ. зі спеціалізації 161.10 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" / уклад. В. В. Анан'єва [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 48 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41093 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
|
|