Запис Детальніше

Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу "Основи біохімії харчових і косметичних виробництв"

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу "Основи біохімії харчових і косметичних виробництв"
 
Creator Анан'єва, Валерія Вікторівна
Бєлінська, Анна Павлівна
Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
Петров, Сергій Олександрович
Жирнова, Світлана Вікторівна
 
Subject біохімія
біологічні молекули
біохімічні реакції
макромолекули
ферменти
білки
амінокислоти
біуретова реакція
ксантопротеїнова реакція
реакція Фоля
нінгідринова реакція
реакції осадження білків
метод виділення казеїну
желатин
ферментативний гідроліз крохмалю
α-амілаза
каталаза
нуклеїнові кислоти
гідроліз нуклеопротеїдів
вуглеводи
фруктоза
ліпіди
кислотне число
йодне число
вітаміни
 
Description У методичних вказівках описані лабораторні роботи, призначені для студентів спеціалізації 161.10 "Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів", і дозволяють отримати уявлення про структуру та властивості біологічних молекул і макромолекул, в тому числі ферментів, про основні біологічні процеси, структури та стабільності мембран, особливості перебігу біохімічних реакцій. Завданнями методичних вказівок є вивчення важливих біологічних процесів, властивостей біологічних структур, принципів якісного та кількісного аналізу біомолекул, подолання розриву між теоретичними знаннями і практичним творчим використанням сучасних фізико-хімічних методів.
 
Date 2019-05-14T11:03:57Z
2019-05-14T11:03:57Z
2018
 
Type Learning Object
 
Identifier Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу "Основи біохімії харчових і косметичних виробництв" : для студ. зі спеціалізації 161.10 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" / уклад. В. В. Анан'єва [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – 48 с.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/41093
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"