Запис Детальніше

Основи інформаційної та кібернетичної безпеки

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27370/
 
Title Основи інформаційної та кібернетичної безпеки
 
Creator Бурячок, Володимир Леонідович
Киричок, Роман Васильович
Складанний, Павло Миколайович
 
Subject рекомендовані Вченою Радою Університету
 
Description У посібнику подано теоретичний і практичний матеріал із сучасних проблем інформаційної безпеки, який містить методичні, наукові та практичні рішення з підвищення рівня знань студентів у сфері інформаційної та кібернетичної безпеки. Також представлено низку лабораторних робіт розбитих за такими трьома розділами: кібернетичний простір, мережа Internet та система WWW; теорія інформаційної безпеки; методологія захисту інформації. Їх засвоєння дозволить більш глибоко та детально розглянути основні положення, поняття й визначення щодо базових аспектів захисту інформації, створення та експлуатації захищених інформаційних та комунікаційних систем.
Посібник буде корисний науковим та науково-педагогічним працівникам, аспірантам, магістрантам і студентам вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю 125 «Кібербезпека».
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2019
 
Type Підручник/посібник
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/27370/1/V_Buriachok_Posibnik_2019_FITU.pdf
Бурячок, Володимир Леонідович та Киричок, Роман Васильович та Складанний, Павло Миколайович (2019) Основи інформаційної та кібернетичної безпеки Київський університет імені Бориса Грінченка, Київ. ISBN 978-966-676-281-1