Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання
|
|
Creator |
Темчишина, Ю.Л.
|
|
Subject |
харчова промисловість
ціна структура ціни ціноутворення цінова політика food industry price price structure pricing price policy |
|
Description |
Досліджено основні підходи до економічного обґрунтування відпускних цін, які б найбільшою мірою відображали інтереси всіх суб’єктів ринку та забезпечували формування запланованого прибутку підприємств.
This article investigates the general approaches of economic explanation of consumer prices which would repulse the interests of market subjects to the utmost and guarantee planned enterprise income. |
|
Date |
2012-12-16T22:47:07Z
2012-12-16T22:47:07Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Темчишина Ю.Л. Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання / Ю.Л. Темчишина // Науковий часопис НПУ імені М.П. Драгоманова. Серія № 18. Економіка і право : зб. наукових праць. – Випуск 8. – К.: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. – С. 105-110
http://enpuir.npu.edu.ua:8080/handle/123456789/1993 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова
|
|