Запис Детальніше

Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання
 
Creator Темчишина, Ю.Л.
 
Subject харчова промисловість
ціна
структура ціни
ціноутворення
цінова політика
food industry
price
price structure
pricing
price policy
 
Description Досліджено основні підходи до економічного обґрунтування відпускних цін, які б найбільшою мірою відображали інтереси всіх суб’єктів ринку та забезпечували формування запланованого прибутку підприємств.
This article investigates the general approaches of economic explanation of consumer prices which would repulse the interests of market subjects to the utmost and guarantee planned enterprise income.
 
Date 2012-12-16T22:47:07Z
2012-12-16T22:47:07Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Темчишина Ю.Л. Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання / Ю.Л. Темчишина // Науковий часопис НПУ імені М.П. Драгоманова. Серія № 18. Економіка і право : зб. наукових праць. – Випуск 8. – К.: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. – С. 105-110
http://enpuir.npu.edu.ua:8080/handle/123456789/1993
 
Language uk
 
Publisher Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова