Запис Детальніше

Наступність у навчанні розв’язуванню задач на многогранники та тіла обертання між старшою школою технічного профілю та вищим технічним навчальним закладом

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Наступність у навчанні розв’язуванню задач на многогранники та тіла обертання між старшою школою технічного профілю та вищим технічним навчальним закладом
 
Creator Скафа, О. І.
Реутова, І. М.
 
Subject навчання геометрії
старша школа
неперервна освіта
teaching geometry
senior school
continuous education
обучение геометрии
 
Description У статті розкриваються особливості навчання геометрії в старшій школі технічного профілю спрямованого на реалізацію наступності в системі неперервної освіти "технічний ліцей - вищий технічний навчальний заклад".
The article revealed features of teaching geometry at senior school of technical type, directed on realization of the continuity in the system of continuous education "technical lyceum - higher technical educational establishment".
В статье раскрываются особенности обучения геометрии в старшей школе технического профиля, ориентированного на реализацию преемственности в системе непрерывного образования «технический лицей – высшее техническое учебное заведение».
 
Date 2013-05-26T17:49:24Z
2013-05-26T17:49:24Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Скафа, О. І. Наступність у навчанні розв’язуванню задач на многогранники та тіла обертання між старшою школою технічного профілю та вищим технічним навчальним закладом / О. І. Скафа, І. М. Реутова // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія № 3. Фізика і математика у вищій і середній школі: зб. наук. праць. – Київ :Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. – Вип. 6. – C. 90-99.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/2890
 
Language uk
 
Publisher Видавництво НПУ імені М. П. Драгоманова