Методи практичної підготовки фахівця ресторанної справи у процесі вивчення спеціальних дисциплін
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методи практичної підготовки фахівця ресторанної справи у процесі вивчення спеціальних дисциплін
|
|
Creator |
Гайовий, І.І.
|
|
Subject |
практична підготовка
інтеграційні процеси науки професійно-контекстні технології навчання practical training integration processes of science vocational and contextual learning technologies |
|
Date |
2013-11-14T16:05:41Z
2013-11-14T16:05:41Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гайовий І.І. Методи практичної підготовки фахівця ресторанної справи у процесі вивчення спеціальних дисциплін / І.І. Гайовий // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія № 11. Соціологія. Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Управління: збірник наукових праць. – Випуск 8. – К.: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2008. – C. 28-33
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/3993 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова
|
|