Запис Детальніше

Методи практичної підготовки фахівця ресторанної справи у процесі вивчення спеціальних дисциплін

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи практичної підготовки фахівця ресторанної справи у процесі вивчення спеціальних дисциплін
 
Creator Гайовий, І.І.
 
Subject практична підготовка
інтеграційні процеси науки
професійно-контекстні технології навчання
practical training
integration processes of science
vocational and contextual learning technologies
 
Date 2013-11-14T16:05:41Z
2013-11-14T16:05:41Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Гайовий І.І. Методи практичної підготовки фахівця ресторанної справи у процесі вивчення спеціальних дисциплін / І.І. Гайовий // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія № 11. Соціологія. Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Управління: збірник наукових праць. – Випуск 8. – К.: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2008. – C. 28-33
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/3993
 
Language uk
 
Publisher Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова