Запис Детальніше

Определение структуры профессиональной подготовки студентов технологов пищевой промышленности для использования оптимальных режимов физической тренировки

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Определение структуры профессиональной подготовки студентов технологов пищевой промышленности для использования оптимальных режимов физической тренировки
 
Creator Сэмэнив, Б.С.
 
Subject работоспособность, студенты
performance, students
працездатність, студенти
тренировка, режимы
training, modes
тренування, режими
исследования, эксперимент
research, experiment
дослідження, експеримент
факторный анализ, нагрузки
factor analysis, the load
факторний аналіз, навантаження
 
Description Професійна фізична підготовка студентів, як елемент системи фізичного виховання у вищому учбовому закладі, займає видне місце в теорії і практиці фізичної культури і спорту.
Профессиональная физическая подготовка студентов, как элемент системы физического воспитания в высшем учебном заведении, занимает видное место в теории и практике физической культуры и спорта
Professional physical education students, as part of physical education at the high school, has a prominent place in the theory and practice of physical education and sport.
 
Date 2014-10-28T19:21:46Z
2014-10-28T19:21:46Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Сэмэнив Б.С. Определение структуры профессиональной подготовки студентов технологов пищевой промышленности для использования оптимальных режимов физической тренировки / Б.С. Сэмэнив // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 15: Науково-педагогічні проблеми фізичної культури / Фізична культура і спорт: збірник наукових праць / За ред. Г. М. Арзютова. - К.: Вид-во НПУ імені М.П. Драгоманова, 2014. - Випуск 3 (46) 14. – С. 87-92
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/5903
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова