Запис Детальніше

Радіоелектроніка в системі формування фізичних і технічних знань у середніх загальноосвітніх та вищих педагогічних навчальних закладах

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Радіоелектроніка в системі формування фізичних і технічних знань у середніх загальноосвітніх та вищих педагогічних навчальних закладах
 
Creator Касперський, Анатолій Володимирович
 
Subject психолого-педагогічні основи
методична система
ступені пізнання
іноваційні технології
psuchology-pedagogical bases
methodical system
degree of knowledge
innovator technologies
 
Description У дисертації викладено авторську концепцію вивчення радіоелектроніки у середній та вищій педагогічній школах за ступеневою системою освіти у шкільному курсі фізики, через факультативи, гуртки технічної творчості, інтегровані з фізикою навчальні предмети та при фаховій підготовці вчителів фізики і трудового навчання у педагогічному вузі. Аналізуються засоби модифікації структури курсу як системи формування фізичних і технічних знань у загальноосвітній та вищій педагогічній школах. Розглянуто наукові, психолого-педагогічні основи підвищення пізнавальної активності учнів і студентів, формування змісту, форм і методів навчання радіоелектроніки на основі міжпредметних зв’язків з фізикою та загально-технічними дисциплінами.
In this dissertation described author's conception of radio electronics studying in secondary and high pedagogical school with graduated education system using phisycs elective courses, technical creative groups, physics integrated courses and physics and working education teachers profile preparation. The ways of course modification as phisics and technical knowledge forming system in general education have been analysed. Scintific, psychology-pedagogical bases of students cognitive activity increasing, content, radio electronics teaching methods forming based on intersubject links with physics and general-technic subjects have been discussed.
 
Date 2014-11-21T14:48:48Z
2014-11-21T14:48:48Z
2003
 
Type Other
 
Identifier Касперський, Анатолій Володимирович. Радіоелектроніка в системі формування фізичних і технічних знань у середніх загальноосвітніх та вищих педагогічних навчальних закладах : автореф. дис. ... докт. пед. наук : 13.00.02 / А. В. Касперський ; наук. кер. М. І. Шут ; Нац пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ, 2003. - 39 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/6010
 
Language uk
 
Publisher Видавництво НПУ імені М.П.Драгоманова