Запис Детальніше

Екологічна політика: між кризами та реформами

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічна політика: між кризами та реформами
 
Creator Осипчук, Наталія
 
Subject Екологічна політика, екологічна катастрофа, екологічні ризики, екологічна освіта, "екологія, політика та економіка", "екологія, освіта і наука", "екологія, соціум і здоров'я"
 
Description Довкілля
Як вижити у сучасному глобалізованому світі, сповненому екологічної катастрофами та ризиками? Які мають бути стратегічні напрями екологічної політики? Як розширити міжнародне партнерство у галузі екології?Над цими проблемами міркували провідні українські та зарубіжні вчені, працівники органів управління освіти,навчальних закладів, наукових установ під час проведення Загальних зборів Міжнародної асоціації екологів університетів та міжнародного екологічного форуму "Екологічна політика: між кризами та реформами" Вітаючи учасників форуму, ректор Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова Віктор Андрущенко наголосив на важливості екологічного виховання у нинішніх складних соціально-економічних умовах. Українські та зарубіжні вчені обговорили широкий спектр питань: екологія і соціум; екологія, політика та економіка; політика та економіка; екологія, освіта і наука; екологія і здоров'я.
 
Date 2015-03-02T09:00:03Z
2015-03-02T09:00:03Z
2015-02-11
 
Type Article
 
Identifier Осипчук Н. Екологічна політика: між кризами та реформами./Н. Осипчук //Освіта. – 2015. – 11 –18 лютого, № 7-8(5650-5651). – С. 5.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/6519
 
Language uk
 
Publisher Газета "Освіта"