Запис Детальніше

Глобалізація і розвиток сучасної освіти в Україні

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Глобалізація і розвиток сучасної освіти в Україні
 
Creator Войналович, О. О.
 
Subject сучасна освіти в Україні
современное образование в Украине
modern education in Ukraine
глобализация
глобалізація
globalization
економіка і політика
экономика и политика
economy and politics
37.014.5
 
Description В статье рассматривается стратегия развития современного образования в Украине в условиях глобализации, а также новые требования к структуре и качеству образования в святи [связи] с ускорением процессов глобализации в экономике и политике.
У статті розглядається стратегія розвитку сучасної освіти в Україні в умовах глобалізації, а також нові вимоги до структури і якості освіти у зв`язку з прискоренням процесів глобалізації в економіці та політиці.
This paper deals with developing the strategy of modern education in Ukraine in the context of globalization, and also the new demands to the structure and quality of education due to the acceleration of globalized process in the economy and politics.
 
Date 2015-05-08T09:41:02Z
2015-05-08T09:41:02Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Войналович О. О. Глобалізація і розвиток сучасної освіти в Україні / О. О. Войналович // Єдність навчання і наукових досліджень – головний принцип університету : збірник наукових праць звітно-наукової конференції викладачів університету за 2013 рік, 4-6 лютого 2014 року / укл. Г. І. Волинка, О. В. Уваркіна, О. П. Ємельянова. – К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2014. – с. 184-186
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/6932
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова