Запис Детальніше

Розвиток у школярів інтересу до транспортної техніки у процесі її макетування і конструювання у позашкільних закладах

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток у школярів інтересу до транспортної техніки у процесі її макетування і конструювання у позашкільних закладах
 
Creator Лебедєв, Дмитро Вікторович
 
Subject Формування у школярів технічних інтересів
Позашкільні навчальні заклади
технічний напрям
інтерес
транспортна техніка
postgraduate institution
technical direction
interest
373.62.629
 
Description Проведене дослідження дає можливість на якісно новому рівні вирішити питання залучення дітей та юнаків до технічної творчості та проектно-конструкторської діяльності на базі позашкільних навчальних закладів технічного напряму. Наразі вирішені у дослідженні завдання не вичерпують усіх проблем позашкільної освіти. Надалі слід провести досліджен-ня щодо розробки програм з розвитку технічних видів спорту, які мають бути затверджені Державним комітетом з питань молоді та спорту.
Дисертаційне дослідження присвячене проблемі пошуку педагогічних умов, що є необхідними та достатніми для ефективного формування у членів творчих об’єднань позашкільних навчальних закладів технічного напряму стійких технічних інтересів. Розроблено зміст та методичні прийоми формування інтересу до транспортної техніки. Запропоновані та експериментально підтверджені зміст та педагогічні впливи сприяють підвищенню рівня сформованості технічних інтересів у вихованців творчих об’єднань позашкільних навчальних закладів технічного напряму.
Thesis research is devoted to the problem of searching pedagogical conditions which are necessary and sufficient for effective formation of postgraduate technical creative associations
members` stable interests in vehicles. The measures proposed and experimentally proved result in enhancement of the mechanical interests maturity rate of postgraduate technical creative associations participants.
The basic content of the thesis is enlightened in 7 publications of the author.
 
Date 2015-06-02T12:06:02Z
2015-06-02T12:06:02Z
2006-03
 
Type Other
 
Identifier http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/7183
 
Language uk
 
Publisher Видавництво Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова