Запис Детальніше

Невербальна культура педагога

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Невербальна культура педагога
 
Creator Щербина, Дар'я Володимирівна
 
Subject 371.1:81 ’221
 
Description У методичних рекомендаціях проаналізовано основні елементи невербальної культури педагога у структурі зовнішньої педагогічної техніки; представлено систему вправ та тренінгів, спрямованих на розвиток невербальної комунікації майбутніх учителів. Теоретичний та практичний матеріали можуть використовуватися під час аудиторного опрацювання лабораторного заняття з теми «Невербальна культура педагога», а також для організації самостійної роботи студентів.
Представлені матеріали спрямовані на поглиблення знань про роль педагогічного іміджу у професійній діяльності вчителя, техніку створення образу вчителя, розвиток умінь конструювання педагогічного образу за допомогою невербальних засобів, формування потреби в удосконаленні вмінь створення власного виразного образу. Методичні рекомендації можуть бути корисними студентам педагогічних спеціальностей, викладачам, вчителям-початківцям.
 
Date 2015-06-02T06:41:37Z
2015-06-02T06:41:37Z
2012
 
Type Learning Object
 
Identifier Щербина Д. В. Невербальна культура педагога: методичні рекомендації до проведення лабораторних занять з курсу «Основи педагогічної творчості та майстерності / Дар’я Володимирівна Щербина. – Київ: НПУ імені М.П.Драгоманова, 2012 р. – 58 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/7180
 
Language uk
 
Publisher Видавництво НПУ імені М.П.Драгоманова