Запис Детальніше

Методи та прийоми навчальної та корекційно-розвивальної роботи з молодшими школярами з порушеннями формування писемного мовлення

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи та прийоми навчальної та корекційно-розвивальної роботи з молодшими школярами з порушеннями формування писемного мовлення
 
Creator Голуб, Н. М.
 
Subject порушення формування писемного мовлення
практичні методи та прийоми
діти молодшого шкільного віку
нарушения формирования письменной речи
практические методы и приемы
дети младшего школьного возраста
impaired formation of written speech
practical methods and techniques
the children of primary school age
376.36:372.46
 
Description У статті розглядаються особливості застосування словесних, наочних, практичних, методів і прийомів у системі навчальної та корекційно-розвивальної роботи з молодшими школярами з порушеннями формування писемного мовлення (ПФПМ).
В статье рассматриваются особенности применения словесных, наглядных, практических методов и приѐмов в системе учебной и коррекционно-развивающей работы с младшими школьниками с нарушениями формирования письменной речи (НФПР).
The article discusses the features of the application of verbal, visual, practical methods and techniques in the system of educational and correctional- development work with junior pupils with impaired formation of written speech (IFWS).
 
Date 2015-07-03T12:30:07Z
2015-07-03T12:30:07Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Голуб Н. М. Методи та прийоми навчальної та корекційно-розвивальної роботи з молодшими школярами з порушеннями формування писемного мовлення / Н. М. Голуб // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 19: Корекційна педагогіка та спеціальна психологія / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. - Київ : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2014. - Вип. 26. - C. 66-72.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/7685
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова