Запис Детальніше

Основи фізіології та гігієни харчування

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи фізіології та гігієни харчування
 
Creator Зубар, Надія Миколаївна
 
Subject 613.2
 
Description Гриф МОН, 336 с.
У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування.
Підручник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчова інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс».
 
Date 2015-09-09T08:15:56Z
2015-09-09T08:15:56Z
2010
 
Type Book
 
Identifier Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. — К.: Центр учбо- вої літератури, 2010. — 336 с.
978-966-364-996-2
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8000
 
Language uk
 
Publisher К: Центр учбової літератури