Основи фізіології та гігієни харчування
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основи фізіології та гігієни харчування
|
|
Creator |
Зубар, Надія Миколаївна
|
|
Subject |
613.2
|
|
Description |
Гриф МОН, 336 с.
У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування. Підручник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчова інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс». |
|
Date |
2015-09-09T08:15:56Z
2015-09-09T08:15:56Z 2010 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. — К.: Центр учбо- вої літератури, 2010. — 336 с.
978-966-364-996-2 http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8000 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
К: Центр учбової літератури
|
|