Запис Детальніше

Логістика у ресторанному господарстві

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Логістика у ресторанному господарстві
 
Creator Зубар, Н. М.
Григорак, М. Ю.
 
Subject навчальномий посібник
харчова інженерія
технологія харчування
ресторанна справа
65.012.34(075.8)
 
Description У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства.Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчова інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та
сервіс».
 
Date 2015-09-10T08:00:51Z
2015-09-10T08:00:51Z
2010
 
Type Book
 
Identifier Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві: Навчальний посібник / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 312 с.
978-611-01-0080-9
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8011
 
Language uk
 
Publisher Центр учбової літератури