Логістика у ресторанному господарстві
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Логістика у ресторанному господарстві
|
|
Creator |
Зубар, Н. М.
Григорак, М. Ю. |
|
Subject |
навчальномий посібник
харчова інженерія технологія харчування ресторанна справа 65.012.34(075.8) |
|
Description |
У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства.Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчова інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс». |
|
Date |
2015-09-10T08:00:51Z
2015-09-10T08:00:51Z 2010 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві: Навчальний посібник / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 312 с.
978-611-01-0080-9 http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8011 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Центр учбової літератури
|
|