Запис Детальніше

Фізіологія харчування: Практикум

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фізіологія харчування: Практикум
 
Creator Зубар, Надія Миколаївна
Руль, Юрій Володимирович
Булгакова, Магдаліна Констянтинівна
 
Subject навчальний посібник
раціональне харчування
основи здорового харчування
613.2(075.8)
 
Description У навчальному посібнику висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з груп ризику та хворих.
Практикум сприяє підготовці спеціалістів з високим рівнем теоретичних знань та практичних навичок. Забезпечує дистанційне навчання, містить блок інформації, самостійну практичну роботу і спрямований на самовдосконалення та творчий пошук.
Призначено для студентів, які навчаються за спеціальністю 7.091711 - технологія харчування та 7.050201 - менеджмент організацій.
 
Date 2015-10-01T07:53:39Z
2015-10-01T07:53:39Z
2013
 
Type Book
 
Identifier Зубар Н. М. Фізіологія харчування: Практикум / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова . - К.: Центр учбової літератури, 2013. - 208 с.
978-611-01-0423-4
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8258
 
Language uk
 
Publisher Центр учбової літератури