Запис Детальніше

Художньо-естетичний потенціал декоративно-ужиткового мистецтва в формуванні естетичного ставлення до навколишньої дійсності у дітей старшого дошкільного віку

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Художньо-естетичний потенціал декоративно-ужиткового мистецтва в формуванні естетичного ставлення до навколишньої дійсності у дітей старшого дошкільного віку
 
Creator Григоренко, Вікторія Євгенівна
 
Subject декоративно-ужиткове мистецтво
естетичне відношення
старші дошкільники
декоративно-прикладное искусство
эстетическое отношение
старшие дошкольники
577.1:543.382:6126.1
 
Description У статті розкривається зміст художньо-естетичного потенціалу декоративно-прикладного мистецтва. Розкривається ефективна роль мистецтва як бази духовної та естетичної культури, його вплив на естетичне виховання дітей старшого дошкільного віку і формування ставлення до дійсності через історію народу.
В статье раскрывается содержание художественно-эстетического потенциала декоративно-прикладного искусства. Раскрывается эффективная роль искусства как базы духовной и эстетической культуры, его влияние на эстетическое воспитания детей старшего дошкольного возраста и формирование отношения к действительности через историю народа.
 
Date 2015-12-21T10:55:53Z
2015-12-21T10:55:53Z
2009
 
Type Article
 
Identifier У статтях розглядаються актуальні проблеми наукових досліджень докторів, аспірантів, викладачів ВНЗ та співробітників наукових установ України з питань педагогіки, методики та технології начання і виховання. Для викладачів та студентів педагогічних навчальних закладів, науковців та практичних працівників.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8853
 
Language uk
 
Publisher Фахове видання ВАК України