Запис Детальніше

Формування в учнів біологічних понять: психолого-педагогічні засади та методичні особливості. Навчально-методичний посібник

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування в учнів біологічних понять: психолого-педагогічні засади та методичні особливості. Навчально-методичний посібник
 
Creator Цуруль, Ольга Анатоліївна
 
Subject методика навчання біології
поняття
система понять
біологія
метод навчання
завдання
підготовка учителя
надорганізмові рівні організації
методика обучения биологии
понятие
система понятий
биология
метод обучения
задание
надорганизменные уровни организации
подготовка учителя
373.5.016:57(075)
 
Description У навчально-методичному посібнику розкриваються психолого-педагогічні засади та методичні особливості формування в учнів біологічних понять: основні методи, засоби, умови, рівні, етапи та ознаки їх сформованості; розглянуто систему понять навчального предмета «Біологія»; обґрунтовано планування роботи вчителя з формування в учнів біологічних понять; описано методику формування в учнів біологічних понять про надорганізмові рівні організації живої природи.
В учебно-методическом пособии раскрываются психолого-педагогические основы и методические особенности формирования у учащихся биологических понятий: основные методы, средства, условия, уровни, этапы и признаки их сформированности; рассмотрена система понятий учебного предмета «Биология»; обосновано планирование работы учителя по формированию в учащихся биологических понятий; предложена методика формирования в учащихся биологических понятий о надорганизменных уровнях организации живой природы.
 
Date 2015-12-22T07:46:19Z
2015-12-22T07:46:19Z
2004
 
Type Book
 
Identifier Цуруль, Ольга Анатоліївна. Формування в учнів біологічних понять: Психолого-педагогічні засади та методичні особливості : навчально-методичний посібник / О.А. Цуруль ; М-во освіти і науки України, НПУ ім. М.П. Драгоманова, Ін-т природ.-географ. освіти та екології. - Київ : НПУ, 2004. - 247 с.
966-660-195-8
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8865
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова