Запис Детальніше

Критерії, показники та рівні сформованості у майбутніх лікарів компетентності з опрацювання медико-біологічних даних у процесі навчання медичної інформатики

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Критерії, показники та рівні сформованості у майбутніх лікарів компетентності з опрацювання медико-біологічних даних у процесі навчання медичної інформатики
 
Creator Кривенко, І. П.
 
Subject компетентнісний підхід
медико-біологічні дані
компетентність з опрацювання медико-біологічних даних
компетентностный подход
медико-биологические данные
компетентность по обработке медико-биологических данных
the competence approach
biomedical data
competence in processing of biomedical data
378.147.016:[61:004]
 
Description В статті обґрунтовано сутність критеріїв, показників та рівнів сформованості у майбутніх лікарів компетентності з опрацювання медико-біологічних даних у процесі навчання медичної інформатики.
Обосновано сущность критериев, показателей и уровней сформированности у будущих врачей компетентности по обработке медико-биологических данных в процессе обучения медицинской информатики.
Аrticle is devoted to the essence of criterias index and levels of competence for future physicians in processing of biomedical data in teaching medical informatics.
 
Date 2016-01-18T11:21:25Z
2016-01-18T11:21:25Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Кривенко І. П. Критерії, показники та рівні сформованості у майбутніх лікарів компетентності з опрацювання медико-біологічних даних у процесі навчання медичної інформатики / І. П. Кривенко // Наукові записки Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія: Педагогічні та історичні науки : [зб. наук. статей] / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2013. - Вип. 111. - C. 94-102.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9046
 
Language uk
 
Publisher Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова