Artykuly zdrowe zywnosciowe
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Artykuly zdrowe zywnosciowe
|
|
Creator |
Zheplinska, M.M.
Bessarab, O.S. Жеплінська, М.М. Бессараб, О.С. |
|
Subject |
napój
deser dynia degustacyjne wskaźniki fizykochemiczne wskaźniki напій десерт гарбуз органолептичні показники фізико-хімічні показники drink dessert pumpkin organoleptic physical and chemical indicators |
|
Description |
W artykule zbadano użycie dyniowego ekstraktu dla otrzymania nowych konserwowanych produktów, takich jak jabłkowy-dyniowy napój i marchwiowy-dyniowy deser. Przedstawiono główne wskaźniki gotowych rodzajów produkcji, które nie zbaczają od standardowych wskaźników i udowodniono ich przydatność dla ludności kraju.
У статті розглядається використання екстракту гарбуза, щоб отримати нові консервовані продукти, такі як яблучно-гарбузовий напій та морквяно-гарбузовий десерт. Наведено основні показники готової продукції, які не відрізняються від стандартних показників і доводять свою корисність для населення країни. The article examines the use of pumpkin extract to obtain new canned products such as apple - pumpkin drink and carrot - pumpkin dessert. We present the main indicators of the finished production of goods that do not deviate from the standard indicators and proved its usefulness to the country's population . |
|
Date |
2016-01-21T12:26:54Z
2016-01-21T12:26:54Z 2013-06-05 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Zheplinska M.M. Artykuly zdrowe zywnosciowe / Zheplinska M.M. Bessarab // Materialy IX mezinarodni vedecko-prakticka konference "Vedecky pokrok na prelomu tysyachalety-2013"/ - Dil 39. Technicke vedy: Praha. Publishing House "Education and Science' s.r.o. - 96 s.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9107 |
|
Language |
pl
|
|
Relation |
Технічні науки;39
|
|
Publisher |
Praha, Publishing House "Education and Science' s.r.o.
|
|