Запис Детальніше

Artykuly zdrowe zywnosciowe

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Artykuly zdrowe zywnosciowe
 
Creator Zheplinska, M.M.
Bessarab, O.S.
Жеплінська, М.М.
Бессараб, О.С.
 
Subject napój
deser
dynia
degustacyjne wskaźniki
fizykochemiczne wskaźniki
напій
десерт
гарбуз
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
drink
dessert
pumpkin
organoleptic
physical and chemical indicators
 
Description W artykule zbadano użycie dyniowego ekstraktu dla otrzymania nowych konserwowanych produktów, takich jak jabłkowy-dyniowy napój i marchwiowy-dyniowy deser. Przedstawiono główne wskaźniki gotowych rodzajów produkcji, które nie zbaczają od standardowych wskaźników i udowodniono ich przydatność dla ludności kraju.
У статті розглядається використання екстракту гарбуза, щоб отримати нові консервовані продукти, такі як яблучно-гарбузовий напій та морквяно-гарбузовий десерт. Наведено основні показники готової продукції, які не відрізняються від стандартних показників і доводять свою корисність для населення країни.
The article examines the use of pumpkin extract to obtain new canned products such as apple - pumpkin drink and carrot - pumpkin dessert. We present the main indicators of the finished production of goods that do not deviate from the standard indicators and proved its usefulness to the country's population .
 
Date 2016-01-21T12:26:54Z
2016-01-21T12:26:54Z
2013-06-05
 
Type Article
 
Identifier Zheplinska M.M. Artykuly zdrowe zywnosciowe / Zheplinska M.M. Bessarab // Materialy IX mezinarodni vedecko-prakticka konference "Vedecky pokrok na prelomu tysyachalety-2013"/ - Dil 39. Technicke vedy: Praha. Publishing House "Education and Science' s.r.o. - 96 s.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9107
 
Language pl
 
Relation Технічні науки;39
 
Publisher Praha, Publishing House "Education and Science' s.r.o.