Логістика у ресторанному господарстві
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Логістика у ресторанному господарстві
|
|
| Creator |
Зубар, Надія Миколаївна
Григорак, Марія Юріївна |
|
| Subject |
65.012.34(075.8)
|
|
| Description |
Навчальний посібник з грифом МОН України
У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 "Харчова інженерія" професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 09171101 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс» |
|
| Date |
2016-02-15T08:58:49Z
2016-02-15T08:58:49Z 2010 |
|
| Type |
Book
|
|
| Identifier |
Зубар Н. М., Григорак М.Ю. Логістика у ресторанному господарстві: Навч. посіб. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 312 с.
978-611-01-0080-9 http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9329 |
|
| Language |
uk
|
|
| Publisher |
К.: Центр учбової літератури
|
|