Запис Детальніше

Use of steam and condensation cavitation for cleaning of apple juice

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Use of steam and condensation cavitation for cleaning of apple juice
 
Creator Zheplinska, M
Lazariv, I
 
Subject apple juice
cavitation
steam and condensation cavitation device
яблучний сік
кавітація
пароконденсаційний кавітаційний пристрій
яблочный сок
кавитация
пароконденсационное кавитационное устройство
 
Description The effective mode of treatment of apple juice is set by a pair in a steam and condensation device for his cleaning. The offered model of cooperation of cavitation bubble is with the colloid particles of juice. It is set that natural properties of juice test minimum changes due to the action of low temperatures during short space of time.
Встановлено ефективний спосіб очищення яблучного соку за допомогою обробки парою в пароконденсаційному пристрої. Запропонована модель взаємодії кавітаційної бульбашки з колоїдними частинками соку. Встановлено, що природні властивості соку зазнають мінімальних змін через вплив високої температури протягом короткого проміжку часу.
 
Date 2016-03-29T10:37:39Z
2016-03-29T10:37:39Z
2016-03
 
Type Article
 
Identifier Zheplinska, M. Use of steam and condensation cavitation for cleaning of apple juice / M. Zheplinska, I. Lazariv // Сборник статей научно-информационного центра "Знание" по материалам ХІ международной заочной конференции: "Развитие науки в ХХІ веке" 1 часть, г. Харьков: сборник со статьями (уровень стандарта, академический уровень). - Х.: Научно-информационный центр "Знание", 2016. - С. 92-95.
6827-0151
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9753
 
Language en
 
Publisher Научно-информационный центр "Знание"