Use of steam and condensation cavitation for cleaning of apple juice
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Use of steam and condensation cavitation for cleaning of apple juice
|
|
Creator |
Zheplinska, M
Lazariv, I |
|
Subject |
apple juice
cavitation steam and condensation cavitation device яблучний сік кавітація пароконденсаційний кавітаційний пристрій яблочный сок кавитация пароконденсационное кавитационное устройство |
|
Description |
The effective mode of treatment of apple juice is set by a pair in a steam and condensation device for his cleaning. The offered model of cooperation of cavitation bubble is with the colloid particles of juice. It is set that natural properties of juice test minimum changes due to the action of low temperatures during short space of time.
Встановлено ефективний спосіб очищення яблучного соку за допомогою обробки парою в пароконденсаційному пристрої. Запропонована модель взаємодії кавітаційної бульбашки з колоїдними частинками соку. Встановлено, що природні властивості соку зазнають мінімальних змін через вплив високої температури протягом короткого проміжку часу. |
|
Date |
2016-03-29T10:37:39Z
2016-03-29T10:37:39Z 2016-03 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Zheplinska, M. Use of steam and condensation cavitation for cleaning of apple juice / M. Zheplinska, I. Lazariv // Сборник статей научно-информационного центра "Знание" по материалам ХІ международной заочной конференции: "Развитие науки в ХХІ веке" 1 часть, г. Харьков: сборник со статьями (уровень стандарта, академический уровень). - Х.: Научно-информационный центр "Знание", 2016. - С. 92-95.
6827-0151 http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9753 |
|
Language |
en
|
|
Publisher |
Научно-информационный центр "Знание"
|
|