Основи фізіології та гігієни харчування
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основи фізіології та гігієни харчування
|
|
Creator |
Зубар, Надія Миколаївна
|
|
Subject |
612.3+613.2](073)
|
|
Description |
12 с.
|
|
Date |
2016-12-05T12:38:12Z
2016-12-05T12:38:12Z 2016 |
|
Type |
Software
|
|
Identifier |
Основи фізіології та гігієни харчування: програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем «Готельно-ресторанна справа») / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 12 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11994 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова
|
|