Запис Детальніше

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР"

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР"
 
Creator Зубар, Надія Миколаївна
Волкова, Аліна Анатоліївна
 
Subject 378.016:66-9]:37.091.33:004
 
Date 2016-12-05T13:14:48Z
2016-12-05T13:14:48Z
2016
 
Type Software
 
Identifier Зубар Н. М. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР" освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напрям підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Харчові технології") / уклад. Н. М. Зубар, А. А. Волкова ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 58 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11999
 
Language uk
 
Publisher Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова