Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР"
ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР"
|
|
Creator |
Зубар, Надія Миколаївна
Волкова, Аліна Анатоліївна |
|
Subject |
378.016:66-9]:37.091.33:004
|
|
Date |
2016-12-05T13:14:48Z
2016-12-05T13:14:48Z 2016 |
|
Type |
Software
|
|
Identifier |
Зубар Н. М. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР" освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напрям підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Харчові технології") / уклад. Н. М. Зубар, А. А. Волкова ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 58 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11999 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова
|
|