Запис Детальніше

Технологія продукції ресторанного господарства

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія продукції ресторанного господарства
 
Creator Зубар, Надія Миколаївна
Волкова, Аліна Анатоліївна
 
Subject 641(073)
 
Date 2016-12-05T13:18:40Z
2016-12-05T13:18:40Z
2016
 
Type Software
 
Identifier Зубар Н. М. Технологія продукції ресторанного господарства : програма нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта спеціальності 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Готельно-ресторанна справа") / уклад. Н. М. Зубар, А. А. Волкова ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 20 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12004
 
Language uk
 
Publisher Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова