Запис Детальніше

Проектування харчових виробництв з основами САПР

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проектування харчових виробництв з основами САПР
 
Creator Зубар, Надія Миколаївна
Федірко, Валентина Михайлівна
 
Subject 664:65.015.13(073)
 
Date 2016-06-21T13:24:51Z
2016-06-21T13:24:51Z
2016
 
Type Other
 
Identifier Зубар, Надія Миколаївна Проектування харчових виробництв з основами САПР : програма вибіркової навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем «Харчові технології») / Н. М. Зубар, Н. М. Федірко, МОН України, НПУ ім. М. П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2016. -16 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10658
 
Language uk
 
Publisher Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова