Запис Детальніше

Технологія формування інноваційного освітнього середовища у вищих навчальних закладах Швейцарії: уроки для України

ENPUIR - електронний архів наукових публікацій Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія формування інноваційного освітнього середовища у вищих навчальних закладах Швейцарії: уроки для України
 
Creator Бобрицька, Валентина Іванівна
 
Subject вища освіта
вищі навчальні заклади Швейцарії
інноваційне освітнє середовище
освітня політика
 
Description У статті здійснено аналіз досвіду Швейцарії з формування інноваційного освітнього середовища у вищих навчальних закладах; схарактеризовано особливості технології цього процесу на прикладі запровадження програми Швейцарського федерального віртуального університету зі створення комп’ютерно орієнтованого навчального середовища закладу; з’ясовано пріоритети освітньої політики Швейцарії щодо посилення взаємозв’язку освіти, досліджень та інновацій як основи удосконалення інноваційного освітнього середовища вищого навчального заклад; визначено положення та ідеї, які можна застосувати у процесі реформування й модернізації вищої освіти в Україні в умовах розвитку інформаційно-комунікаційної сфери суспільства.
 
Date 2016-06-06T08:56:50Z
2016-06-06T08:56:50Z
2014-01-01
 
Type Article
 
Identifier Бобрицька В.І. Технологія формування інноваційного освітнього середовища у вищих навчальних закладах Швейцарії: уроки для України / В. І. Бобрицька // Міжнародний науковий вісник. – Ужгород. 2014. – Вип. 2 (9). – С. 7-17.
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10257
 
Language uk
 
Publisher Міжнародний науковий вісник